Turboo Automation Co., Ltd

  • ΚΙΝΑ Turboo Automation Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Turboo Automation Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Turboo Automation Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Turboo Automation Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Turboo Automation Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
  • ΚΙΝΑ Turboo Automation Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής
Μάρκες Turboo
Αριθμός Υπαλλήλων 200~300
Ετήσιες πωλήσεις 10000000-11000000
Ιδρύθηκε Έτος 2011
Εξαγωγή pc 80% - 90%

Εισαγωγή

Η Co. αυτοματοποίησης TURBOO, ΕΠΕ είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η οποία ειδικεύεται στην Ε&Α, την κατασκευή, τις πωλήσεις και τις υπηρεσίες των προϊόντων αυτοματοποίησης πυλών στην Κίνα. Έχουμε συμμετάσχει στην αυτοματοποίηση πυλών από το 2011.


Το κύριο μερίδιο αγοράς μας συμβάλλουν κοντά στο εξωτερικό πού εντοπίζω στο νοτιοανατολικό σημείο, ανατολική Ευρώπη, Αμερική κ.λπ. Οι αγοραστές προέρχονται από περισσότερες από 140 χώρες. Επιπλέον, παίρνουμε τη δαπάνη του πολύ καλού μεριδίου αγοράς σε εσωτερικό επίσης. Με σταθερός και υψηλός του - τα ποιοτικά προϊόντα καθώς επίσης και οι έγκαιρες και άριστες υπηρεσίες, TURBOO έχουν κερδίσει την πολύ καλή φήμη στη βιομηχανία και την εμπιστοσύνη μεταξύ των πελατών και των συνεργατών.


Οι περιστροφικές πύλες και οι πύλες μας σχεδιάζονται για να ενισχύσουν την ασφάλεια και να βελτιστοποιήσουν το εργατικό δυναμικό στα σημεία εισόδων σας. Αυτά τα συστήματα θα παράσχουν σε σας τον αποδοτικό και κομψό έλεγχο της μεμονωμένης πρόσβασης στις εγκαταστάσεις σας. Είναι απλοί για να εγκαταστήσουν, εύκολο να καταλαβευτούν και απλό να διατηρηθούν. Τα προϊόντα «TURBOO» βρίσκουν μια ευρεία εφαρμογή στις βιομηχανικές επιχειρήσεις, τον κήπο διαβίωσης, τα γραφεία οικοδόμησης, τα καταστήματα, τα μουσεία, τις εγκαταστάσεις ασφάλειας, τις φυλακές, τους πυρηνικούς σταθμούς, τους αερολιμένες, τους σιδηροδρόμους, τους θαλάσσιους λιμένες, τα κέντρα έκθεσης, skiresorts, την ικανότητα, και άλλους τομείς.

 

ΚΙΝΑ Turboo Automation Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Ιστορία

Από το 2006 ως το 2010, Turboo είναι εμπορική επιχείρηση για όλα τα προϊόντα ασφάλειας.

 

Τον Οκτώβριο του 2011, το νέο εργοστάσιό μας ολοκληρώνεται με 10 προσωπικό μόνο, το οποίο περιλαμβάνεται στην αυτοματοποίηση πυλών. Αλλά στο πρώτο έτος, πήραμε όλα τα προγράμματα cenimas των Φιλιππινών SM, σχεδόν 400 μονάδες περιστροφικών πυλών.

 

Τον Ιούλιο το 2014, με την απαίτηση αύξησης της ικανότητας κατασκευής να συναντηθούν οι διαταγές πελατών μας, Turboo καθιέρωσε μια τυποποιημένη βάση manfacture περιστροφικών πυλών με το εργοστάσιο 5000㎡ στη επαρχία Γκουαγκντόνγκ πόλεων Dongguan.

 

 

Τον Οκτώβριο του 2014, με τη contiously ανάπτυξη του τμήματος πωλήσεων, κινηθήκαμε προς νέοι γραφείων, και την έναρξη προς το bulid ένα μεγαλύτερο εργοστάσιο για να παραγάγουμε τα προσαρμοσμένα προϊόντα στην πόλη Shenzhen. Με την καθιέρωση του τμήματος Ε&Α, Turboo είναι σε θέση να παρέχει όλα τα είδη λύσεων για να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών.

 

Το Νοέμβριο του 2016, εντοπίζουμε ένα εργοστάσιο 10.000 ㎡ στην πόλη Shenzhen, με σχεδόν το εργαστήριο 300 τετρ.μέτρων.
Υπάρχει προσωπικό 50+ στην ομάδα Ε&Α, περισσότερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας 150+ σε τεχνικό & το σχέδιο. Εξασφαλίζει Turboo για να παρέχει υψηλό - τα ποιοτικά προϊόντα και το αγαθό διατηρούν την υπηρεσία.

 

Το 2020, Turboo χτίζει το εργοστάσιο ένα άλλα 10.000 ㎡ στην πόλη Fuzhou, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες αγοράς.

 

Τώρα Turboo έχει κερδίσει την πολύ καλή φήμη στη βιομηχανία και την εμπιστοσύνη μεταξύ των πελατών και των συνεργατών

 

Το 2023, Turboo έχει πάνω από εργοστάσιο 20.000 τετραγωνικών μέτρων συμπεριλαμβανομένης της έδρας Shenzhen και του εργοστασίου Fuzhou, και πάνω από 200 προσωπικό.

 

ΚΙΝΑ Turboo Automation Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0ΚΙΝΑ Turboo Automation Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Υπηρεσία

TURBOO έχει πραγματοποιήσει το σύγχρονο τρόπο διοίκησης επιχειρήσεων, το ικανό τρόπο της ανάπτυξης προϊόντος καθώς επίσης και το ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, το οποίο έχει κάνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες TURBOO τη συνεχώς τοπ ταξινόμηση. Οι ειδικές γνώσεις και οι δεξιότητες παρουσιάζονται σε TURBOO από κάθε μέλος της ομάδας, η οποία επιτρέπει σε TURBOO για να κατασκευάσει και να προσφέρει το ευρύ φάσμα της άριστης αυτοματοποίησης πυλών από την περιστροφική πύλη τρίποδων, την πύλη εμποδίων χτυπημάτων, την πύλη εμποδίων ταλάντευσης, την περιστροφική πύλη πλήρης-ύψους, οδικό blocker όλα τα είδη αυτόματων λύσεων ασφάλειας πυλών κ.λπ. ηλεκτρονικών.

ΚΙΝΑ Turboo Automation Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

TURBOO παρέχει το cOem και τις υπηρεσίες ODM. Η ισχυρή ομάδα Ε&Α TURBOO και το μεγάλο εργοστάσιο επιτρέπουν σε μας για να κατασκευάσουν τις τυποποιημένες και προσαρμοσμένες περιστροφικές πύλες.

 

ΚΙΝΑ Turboo Automation Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

ΚΙΝΑ Turboo Automation Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Η ομάδα μας

Η σκληρή δουλειά Turboo μαρτύρων δόξας, επιτυχία μας εμπνέει στο διασκελισμό μπροστινό. Η ισχυρή δύναμη εμπορικών σημάτων και η τέλεια εξυπηρέτηση πελατών κάνουν την εξαγωγή Turboo σε περισσότερες από 140 υπερπόντιες χώρες, που παρέχουν τις λύσεις των ευφυών περιστροφικών πυλών για τους διαφορετικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο.

ΚΙΝΑ Turboo Automation Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Turboo Automation Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

ΚΙΝΑ Turboo Automation Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Αφήστε ένα μήνυμα